Concours d'élégance Paleis het Loo Apeldoorn 01/02-07-2017

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten: 345
Lid geworden op: vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie: Meppel

Concours d'élégance Paleis het Loo Apeldoorn 01/02-07-2017

Bericht door Jan Feijen »

CONCOURS D'ELEGANCE PALEIS HET LOO

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 worden de Paleistuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland.

Het jaarlijkse Concours d'élégance Paleis het Loo staat garant voor twee dagen autoplezier met de fraaiste klassieke automobielen, moderne sportwagens, Gran Turismo's en nieuwste primeurs, die niet alleen mooi gepoetst aan het Internationaal Concours deelnemen maar ook strijden om de eer tijdens de sprint op de Koningslaan. De thema's van het Internationaal Concours zijn inmiddels bekend.

De FEHAC zal op dit evenement ook aanwezig zijn, om te laten zien waar de FEHAC voor staat, en omdat de FEHAC 40 jaar bestaat willen we daar het tijdsbeeld laten zien, van voertuigen van 40 jaar terug.

Daar hebben wij u als club bij nodig. De werkgroep FEHAC Events doet een beroep op alle clubs om ons te helpen met voertuigen uit het straatbeeld van de oprichting. De auto van het jaar 1977, de Rover 3500 mag daarbij niet ontbreken.

Omdat de ruimte beperkt is kunnen we maar een gelimiteerd aantal voertuigen plaatsen. Daarom zal een keuze gemaakt worden welke voertuigen in aanmerking komen om aan dit evenement deel te kunnen nemen.

Heeft u interesse én u bent bereid hier aan uw medewerking te verlenen dan kunt u zich aanmelden bij Arjen Ritsma van de werkgroep FEHAC Events arjenritsma@gmail.com

Het Concours d'élégance Paleis het Loo 2017 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli in de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn. De komende maanden zullen de overige thema's, primeurs en aanwezige automerken bekend gemaakt worden. Meer informatie voor deelnemers en bezoekers is te vinden op: www.concourselegance.com.
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985
Plaats reactie