Weerselose markt 12 juli 2015

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten:345
Lid geworden op:vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie:Meppel
Weerselose markt 12 juli 2015

Bericht door Jan Feijen » ma apr 27, 2015 3:16 pm

De Weerselose Markt vervult in belangrijke mate een kringloopfunctie. Iedereen kan op de Weerselose Markt voor één dag koopman zijn. Een derde deel van de kooplieden staat er bijna iedere week, een ander derde deel staat er regelmatig en de overigen staan er voor één keertje of af en toe. Iedere zaterdag opnieuw is het een geweldige drukte op de Weerselose Markt. Afhankelijk van de tijd van het jaar komen er 1500 tot 5000 bezoekers. Daarnaast zijn er extra markten op feestdagen in het voorjaar: Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Bezoekersaantallen tot ver boven de 10.000 zijn dan niet ongebruikelijk.

De markt trekt publiek uit de hele regio, inclusief het grensgebied van Duitsland. In de zomermaanden komen er tal van toeristen uit alle windstreken van Europa naar de markt. De markt staat bekend om zijn vriendelijke prijsbeleid. Dat geldt voor zowel de marktgelden als de prijzen, die voor goederen moeten worden betaald. Het parkeren is gratis. De voorzieningen daarvoor zijn aangelegd direct tegenover en aanliggend aan het 2,5 hectare grootte marktterrein. Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Tijdens de extra markten op feestdagen zijn er tal van aanvullende attracties met muziek en spelactiviteiten voor kinderen.

Nu zijn wij bezig met een compleet nieuw concept op de 2e zondagmiddag van de maand te schrijven. Hierbij zullen wij elke maand een speciaal plein creëren met oldtimers. Aangezien wij zelf ook beschikken over enkele oldtimers kunnen wij hier zelf ook in bijdragen.

Voorwaarden van onze kant:
- gratis tentoonstellen
- in overleg (verkoop) kramen of tenten mogelijk
- reclame voor de oldtimers

Voorwaarden van jullie kant:
- een gezellige dag hebben en enkele demonstraties tonen aan ons publiek.

De eerste zondagsmarkt is zondag 14 Juni a.s.
Te tweede zondagsmarkt is zondag 12 Juli a.s.
De derde zondagsmarkt is zondag 9 Augustus a.s. etc

van 11:00 tot 17:00

Met vriendelijke groet,
Hidde Busscher
Busscher Weerselo / de Weerselose Markt

www.Weerselosemarkt.nl
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985

Plaats reactie