Oldtimerdag De Bilt, 14-09-19

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten:345
Lid geworden op:vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie:Meppel
Oldtimerdag De Bilt, 14-09-19

Bericht door Jan Feijen » di apr 23, 2019 8:17 pm

Op zaterdag 14 september vindt de 9de editie van de oldtimerdag in De Bilt plaats. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 75 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. Dit is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst dit jaar geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze website.

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen € 14,- per auto (inclusief bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 9,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ontvangt u een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje en hapje in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer.

U kunt zich opgegeven via het inschrijfformulier op www.oldtimerdagdebilt.nl. U vindt op onze website ook nog meer informatie en foto– en filmmateriaal van de vorige edities.
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985

Plaats reactie