Oldtimershow Dokkum 08-07-2017

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten:345
Lid geworden op:vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie:Meppel
Oldtimershow Dokkum 08-07-2017

Bericht door Jan Feijen » zo apr 02, 2017 7:52 pm

De Ondernemers Vereniging Dokkum (OVD) organiseert in samenwerking met de Stichting Friese Draaiorgelvrienden en Shantykoor “de Admiraliteitssjongers” op zaterdag 8 juli 2017 de tweede editie van “Pronkjedei”. Dokkum wordt dan weer de meest unieke “showroom” van Noord-Oost Friesland. Prachtig weer en veel mooie “Pronkjes” waren de reden dat er in 2015 veel bezoekers naar het centrum van Dokkum kwamen.

De naam "Pronkjedei" zegt het al helemaal, een dag waarop je je "Pronkje" kunt laten zien aan een groot publiek. Er wordt een bijzondere sfeer gemaakt in de oude binnenstad, met bijzondere wagens, tractoren, bromfietsen of motoren en natuurlijk ook vele fraaie bolides uit de tijd van toen. De sfeer wordt nog verhoogd door de muzikale omlijsting van een draaiorgelfestijn met deelnemers uit onze buurlanden. Er wordt geprobeerd, net als tijdens de editie van "Pronkjedei" in 2015, weer een uniek toporgel naar Dokkum te krijgen. Maar er is meer, ook de opgewekte klanken van ons eigen Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" zijn te beluisteren in de binnenstad.

Om “Pronkjedei” 2017 te doen slagen vragen wij u uw leden uit te nodigen om deel te nemen aan dit mooie evenement. Op de website www.pronkjedei.nl is alle informatie te lezen en ook daar kan gebruik gemaakt worden van het aanmeldformulier om zich op te geven. Ook is er een facebookpagina: https://www.facebook.com/pronkjedei/. Nieuw voor de editie van 2017 is dat youngtimer, (semi-) oldtimer of klassieker van harte welkom zijn, als men maar komt met dat bijzondere "Pronkje" wat het bekijken waard is. Zo willen wij iedereen een kans geven mee te doen. De tijden van het evenement zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur. De deelnemers hebben dan ’s morgens wat meer tijd om naar Dokkum te komen. Mocht u nog mensen kennen buiten uw club die misschien ook wel aan het evenement mee willen doen, dan vragen wij u vriendelijk hen attent te maken op dit mooie evenement. Alvast hartelijk dank.

Zijn er vragen en/of opmerkingen dan horen wij die graag. U kunt daarvoor gebruik maken van het mailadres info@pronkjedei.nl of via telefoonnummer 06 5183 9045.

Met vriendelijke groet,

Martin van Kammen
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985

Plaats reactie