Twents Oldtimer Festival 3 en 4 september 2016

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten:345
Lid geworden op:vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie:Meppel
Twents Oldtimer Festival 3 en 4 september 2016

Bericht door Jan Feijen » zo jul 03, 2016 7:13 pm

Geachte oldtimerliefhebbers,

Graag nodigen we u uit op de eerste editie van het Twents Oldtimer Festival, een groots oldtimerfeest ter ere van het dertigjarig jubileum van de Oldtimerclub Tilligte en een vernieuwde versie van de alom bekende Oldtimerdagen Tilligte. Een feest waar oldtimers, muziek en vermaak hand in hand gaan. Want zeg nou zelf, oldtimers klinken toch als muziek in de oren?

Op 3&4 september aanstaande staat het Twentse Tilligte in het teken van dit oldtimerfestijn. Van fietsen tot vrachtwagens, oude ambachten, cultuur, muziek, eten en drinken. Kortom: een feestje dat iedere liefhebber niet mag missen.

Omdat ook een club als die van u niet mag ontbreken, zouden we enorm verblijd zijn met uw komst. Er zijn meerdere velden waar u uw trots kunt tonen aan het publiek. Daarnaast zullen voor verschillende soorten oldtimers meerdere rondritten en defilés vanaf het festivalterrein worden georganiseerd. Aanmelding is kosteloos, inclusief een lunchpakket. Ook beschikt het Twents Oldtimer Festival over een eigen camping, waar tegen gereduceerd tarief overnacht kan worden. Kijk op onze website voor een overzicht met hotels en campings in de omgeving en inschrijving voor deelnemers. Uiteraard is aanmelding voor één dag ook mogelijk.

We hopen u te mogen begroeten op het Twents Oldtimer Festival, op 3&4 september. Waar mooie tijden en gewoon genieten elkaar vinden.

Hartelijke groet,
Bestuur Oldtimerclub Tilligte
www.twentsoldtimerfestival.nl
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985

Plaats reactie