Midland Classic Show 25-09-16

Hier kun je alles kwijt over onze club, bijvoorbeeld over evenementen of het clubblad. Ook kun je hier evenementen van derden melden
Gebruikersavatar
Jan Feijen
Berichten:345
Lid geworden op:vr apr 18, 2008 9:54 pm
Locatie:Meppel
Midland Classic Show 25-09-16

Bericht door Jan Feijen » zo jun 12, 2016 12:14 pm

Op zondag 25 september a.s. vindt de 16de ” Midland Classic Show ” plaats in het bruisende Almere Centrum, georganiseerd door Stichting Vriendenkring Klassiekers.

De voorbereidingen voor dit groots opgezette oldtimer/klassiekerevenement zijn in volle gang. Het belooft minstens net zo’n gezellige dag te worden als voorgaande jaren, mede door de diverse randactiviteiten waaronder de livemuziek, de kermis, het stoomtreintje en ander kindervermaak, niet te vergeten de gezellige streekparade waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt van streekproducten. De winkels en restaurants in Almere Centrum zijn de gehele dag geopend, zodat u zich ook daar kunt vermaken. Wij verwachten dit jaar weer een grote publieke belangstelling.

Traditiegetrouw wordt tijdens de Midland Classic Show een puzzelrit gereden door een mooie omgeving, waarbij na afloop diverse prijzen en de felbegeerde prijzenbeker uitgereikt worden.

In de ochtend, bij aankomst, wordt u ontvangen met een kop koffie of thee.

Deelname aan de Midland Classis Show staat open voor voertuigen van minimaal 30 jaar of ouder (bouwjaar 1986 of eerder). In 2015 is dit evenement wederom geheel gratis en bieden wij u en uw inzittende(n) tevens een lunchpakket en per equipe een rallybordje aan.

U kunt zich aanmelden door het bijgaande aanmeldingstrookje per post in te sturen of (bij voorkeur) via het aanmeldingsformulier op onze website: www.vriendenkring-klassiekers.nl.

Uw collega-klassiekerbezitter(ster) is natuurlijk ook van harte welkom (denk bijvoorbeeld aan uw eigen merkenclub). Hiervoor kunt u kopieën maken van deze brief.

Net als voorgaande jaren, zal de opkomst groot zijn. Wacht daarom niet te lang met aanmelden, zodat u verzekerd bent van deelname. Wij versturen geen ontvangstbevestiging, maar u ontvangt uiterlijk 14 dagen voor het evenement het dagprogramma, de routebeschrijving en andere aanvullende informatie. Mocht u dit op 18 september niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via: mcs@vriendenkring-klassiekers.nl

Tot ziens in Almere op zondag 25 september bij de Midland Classic Show editie 2016.

Met vriendelijke groet,

Gerda de Vos
Secretaris Vriendenkring Klassiekers
Lada 1200 1972
Lada 1200 combi 1975
Lada 1500 S combi 1985

Plaats reactie