Pagina 1 van 1

Oldtimerdag De Bilt 10-09-2016

Geplaatst: do jan 28, 2016 10:51 pm
door Jan Feijen
Op zaterdag 10 september 2016 vindt voor de 6de keer de Oldtimerdag in De Bilt plaats. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats van ca. 70 km langs mooie plekken in Midden-Nederland en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek en is er ruimte voor ontmoeting. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat, de oudste bestrate weg van Nederland.

Op de Oldtimerdag in De Bilt is de evenementenregeling voor oldtimers van toepassing. Oldtimers waarvan het kenteken geschorst is kunnen onder bepaalde voorwaarden dan toch deelnemen. Meer informatie vindt u op onze website www.oldtimerdagdebilt.nl.

Wij nodigen de leden van uw club of vereniging van harte uit voor onze Oldtimerdag op 10 september. Wij stellen het zeer op prijs als u deze mail wilt doorsturen naar uw leden en/of onze Oldtimerdag wilt opnemen in uw evenementenkalender. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.oldtimerdagdebilt.nl. U vindt hier ook nog meer informatie en foto– en filmmateriaal van de vorige edities. Onze flyer vindt u in de bijlage.

Hartelijke groet,

Oldtimerdag De Bilt
Anco de Rooij
06-17289119